Jens Henttinen

You Are Viewing

A Blog Post

Nuorten MM-kisat

IMG_1754 IMG_1748 IMG_1730 IMG_1737 IMG_1743 IMG_1744

Nuorten MM- kisat käytiin Slovakian Jasnassa. 1 päivä suurpujotteluharjoittelua ja suurpuikka- ja puikkakisa olivat ohjelmassa.

Suurpujottelussa laskeminen oli hyvää. Harjoituspäiviä on turhan vähän alla, joten ensimmäisen kierroksen 31. sija oli tyydyttävä. Eroa käännettyyn 30. sijaan jäi 0.05 sekuntia. Toinen lasku kärkilaskijoiden jälkeen lähti hyvin, mutta laskin ulos loppujyrkällä.

Seuraavaksi olikin sitten vuorossa päätapahtuma, pujottelu. Lähtönumeroni oli 14 ja odotukset olivat kisaan lähtiessä kovat. Laskin ensimmäisellä kierroksella hyvin, ja se riitti kovatasoisessa kilpailussa viidenteen sijaan. Toisella kierroksella rinteen valtasi sumu, ja rata pehmeni lämmön takia. Laskin kohtalaisesti, ja muutaman virheen takia menin maalissa toiseksi. Lopputuloskissa olin kuudes, mutta jäin neljännestä sijasta vaivaiset 0.04 sekuntia, joten pieni ero jäi harmittamaan.

Kaikenkaikkiaan kuudes sija oli parempaa kuin odotin. Vasta kisan jälkeen tajusin, että mahdollisuuksia oli parempaankin, ehkä jopa mitaliin.

Huomenna jatketaan Kranjska Goran maailmancup-pujottelulla. Lähtönumero 62, tavoite tottakai 30 paremmalle puolelle.

 

Leave a Reply